marți, 4 ianuarie 2011

There is no such thing as a free lunch

Am sărit din amorţeala citirii în pat ca să ajung cât mai repede să scriu postul ăsta, însă first thing first: avem primul comment al acestui blog - iuhuuu, thank you, Shorilla! :)În ultima luna a anului trecut (la mulţi ani!) am fost să îmi ridic diploma de licenţă de la Drept (UB). I know, a trecut un an juma de la absolvire, dar am fost prea absorbită de job&hobby-uri ca să îmi pot permite să pierd o zi prin secretariate.
În drumul meu spre colectarea ultimelor 2-3 semnături dătătoare de libertate, am trecut şi pe la cantina de la Drept.

Sincer, dintotdeauna am fost fan cantine. În facultate Doomy ma ură când târam toată grupa a 7-a în cantină, pe motivul că ieşeam mirosind a ciorbă şi grătar :)) Şi aşa şi era.. însa după ce te angajezi (şi mănânci o perioadă doar covrigi şi pizza la prânz) tânjeşti după mirosul de mâncare gătită ca după ciocolată! I bet he would agree :)

Revenind la Drept, cantina asta m-a uimit tot timpul pentru că e foarte diversificată (atât ca meniu, cât şi ca oameni). Vezi studenţi de toate vârstele, corporatişti de vis-a-vis de Eroilor, cât şi moşi care au venit să ia o masă caldă. Aşa că nu te simţi în plus no matter what!

Dacă eşti în zonă, înfruptă-te cu ciorbă - 3.5 lei, dă 2.5 lei pe o portie de mămăligă cu smântână sau pe o porţie de cartofi prăjiţi şi 4.4 lei pe un sniţel de porc la grătar.

Yummy prices / bon appetit!

Un comentariu:

  1. that's true! Cantina de la drept are mancare buna!

    your blog kicked my blog' ass!! :))

    what a nasty thing to do! am gandit treaba asta in acelasi timp, aproximativ ntz ntz ntz

    RăspundețiȘtergere